Στο νοσοκομείο άνδρας της Ομάδος ΔΙΑΣ μετά απο τροχαίο.

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το cretapost, το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι, όταν μία οδηγός ενός σταθμευμένου ΙΧ άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου την ώρα που περνούσε η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από την πρόσκρουση, ο αστυνομικός που οδηγούσε την μοτοσικλέτα έπεσε στο κράσπεδο. Άμεσα, έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον αστυνομικό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό στα κάτω άκρα.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου