«Φρούριο» το Μαξίμου - Κλείνουν με κάγκελα και τον Εθνικό Κήπο.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κανείς δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το Μέγαρο Μαξίμου, ούτε και... τον Εθνικό Κήπο μέχρι την Κυριακή (08/05), όταν και θα ψηφισθεί το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Κάγκελα... παντού στο Μέγαρο Μαξίμου, που θυμίζει «φρούριο» από το πρωί της Παρασκευής (06/05), καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ φοβάται την έκρηξη του λαού για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα ψηφισθούν στη Βουλή.
AdTech Ad

Αν και πριν έρθουν στην εξουσία διατυμπάνιζαν ότι τα κάγκελα θα ξηλωθούν και ο κόσμος θα κυκλοφορεί ανενόχλητος... 1,5 χρόνο μετά κλείνουν ακόμα και τον Εθνικό Κήπο, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει συγκέντρωση έξω από το Μαξίμου.

Όλα αυτά μία ημέρα μετά την χθεσινή αιφνιδιαστική συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου, παρά τον ισχυρό αστυνομικό κλοιό.

Μετά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ηρώδου Αττικού, μια ανακοίνωση αναρτήθηκε έξω από τον Εθνικό Κήπο στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».

Πηγή ➤ newsbomb

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου