Ένας αγώνας μπάσκετ που ΟΛΟΙ πρέπει να παρακολουθήσουμε - Για τον Λευτέρη της Κίναρου.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι ένας αγώνας μπάσκετ που πρέπει όλοι μας να πάμε.Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας.Όχι μόνο η συνάδελφοι του αδικοχαμένου αξιωματικού του ΠΝ Ελ.Ευαγγέλου,που σκοτώθηκε στη συντριβή του ελικοπτερου στην Κίναρο.



Ο Α.Ο Ένωση Ιλίου αφού είχε τη σύμφωνη γνώμη της χήρας του νεκρού αξιωματικού οργανώνει ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του.

Ο αγώνας θα γίνει τη Τετάρτη 1η Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Κακούρης (Ανδρομάχης 18 και 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας).


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη αλλά στην είσοδο του γηπέδου ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ μπορεί να προσφέρει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ για να ενισχυθεί η προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

Το καλύτερο μνημόσυνο για τον Λευτέρη.

Πηγή ➤ militaire

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου