Δείτε το..."ΦΤΩΧΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ" του ζεύγους ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ στη Νίσυρο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε Κυκλαδίτικα πελάγη ευτυχίας, οι νιόπαντροι Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η σύζυγός του Ράνια Τζίμα.

Το νιόπαντρο ζευγάρι που περιμένει σύντομα την κόρη του, επέλεξε έναν μίνι μήνα μέλιτος, στη Νικιά στη Νίσυρο, τόπο καταγωγής του γαμπρού, μιας και δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι απομονώνεται στο ορεινό χωριουδάκι στο πατρικό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ωστόσο δεν λείπουν τα καλέσματα και τα τραπέζια με φίλους που βρίσκονται στο νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο πρώην Δήμαρχος του νησιού Νικόλαος Παπάτσος ήταν από τους πρώτους που μαρτύρησαν την παρουσία των νεόνυμφων στη Νικιά, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της οικίας Σακελλαρίδη.

Πρόκειται για ένα δίπατο αρχοντικό, αρμονικά δεμένο με την κλασική αρχιτεκτονική του νησιού.

Πηγή ➤ stoxos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου