Αίμα ξανά στην άσφαλτο - δύο νεκροί στο Δερβένι από σύγκρουση φορτηγών.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απίστευτες οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο τους οδηγούς φορτηγών - Ήταν σταθμευμένα, το ένα κύλησε και τους εγκλώβισε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στο Δερβένι, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο τους δύο οδηγούς των βαρέων οχημάτων:

Σήμερα (22.6.2016) στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο (2) Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Πηγή ➤ tempo24

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου