ΣΟΚ στο Μνημείου του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! Ένας άνδρας με βερμούδα και σανδάλια ξάπλωσε πάνω στο μνημείο.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Άλλος ένας επενδυτής του τόπου μας που προκαλεί….

Ολοι οι γνωστοί - άγνωστοι υπεύθυνοι πάλι τα στραβά μάτια κάνουν…?

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση στο διαδίκτυο μιας φωτογραφίας που απεικονίζεται ένα νεαρής ηλικίας άτομο, με καλοκαιρινή εμφάνιση, να έχει ΞΑΠΛΩΣΕΙ πάνω στο μάρμαρο του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου μας, βεβηλώνοντάς το.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας στην οποία υπάγεται η Προεδρική Φρουρά και οι Εύζωνες φύλακες του Μνημείου, προτίμησε να αποσύρει τους δύο φρουρούς και τον συνοδό δεκανέα-παρατηρητή, ο οποίος απομακρύνει τους ενοχλητικούς ή φορτικούς τουρίστες από τους φρουρούς, για λόγους ασφαλείας.


Χωρίς όμως και η απομάκρυνση αυτή των φρουρών να αντικαθίσταται από μία άλλη παρουσία κάποιων αστυνομικών, οποιασδήποτε υπηρεσίας, για να μην βεβηλώνεται ο χώρος, κάτι άλλωστε που από μόνο του αποτελεί Ποινικό αδίκημα.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου