Η ΕΛ.ΑΣ στα ίχνη...του δολοφόνου της Αγραφιώτου.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νέα στοιχεία για το έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου ελέγχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να αναγνώρισε κάποιον γνωστό της στο πρόσωπο του μετέπειτα δολοφόνου της, να αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να ακολουθήσει και να προσπάθησε εναγωνίως να ξεφύγει από τα χέρια του...

Σε κάθε περίπτωση, η εξερεύνηση του χώρου όπου δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα η 69χρονη συνταξιούχος οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η ίδια επιχείρησε να διαφύγει από τη στιγμή που την πλησίασε ο δράστης! Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι βγήκε από το αυτοκίνητό της και έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον πρώτο όροφο του υπόγειου γκαράζ του super market στο Μαρούσι, ενώ την ίδια στιγμή ο δολοφόνος την «κυνηγούσε» διαρκώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί καταλήγουν σε αυτή την εκδοχή από τα αποτυπώματα της γυναίκας, τα οποία βρέθηκαν στην πόρτα του κλιμακοστασίου που οδηγεί στον πρώτο όροφο του γκαράζ. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι μια κηλίδα αίματος που βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και δείχνει ότι ο δράστης την ακινητοποίησε εκεί και της κατάφερε το πρώτο χτύπημα, κατά πάσα πιθανότητα στον κρόταφο, καθώς φέρεται ότι χτύπησε το κεφάλι της με δύναμη στον τοίχο!

Αμέσως μετά έσυρε το θύμα του από τα πόδια μέχρι τη σφραγισμένη πόρτα που οδηγεί στο τρίτο ερημικό υπόγειο του κτιρίου.

Σε αυτό το σημείο η 69χρονη, κατά πάσα πιθανότητα, συνήλθε από το αρχικό χτύπημα και φαίνεται ότι επιχείρησε να αντισταθεί, βάζοντας το χέρι της στην πόρτα του υπογείου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον δράστη από το να την οδηγήσει στο σκοτεινό και απόμερο σημείο.

Αλλωστε, εκεί ακριβώς έχει βρεθεί ένα παλαμικό αποτύπωμά της, που κάνει τους αστυνομικούς να συμπεραίνουν ότι προέβαλε αντίσταση.

Κανένα περιθώριο

Ομως ο δολοφόνος δεν άφησε κανένα περιθώριο στη γυναίκα, καταφέρνοντάς της νέα χτυπήματα και, αφού την έσπρωξε στο εσωτερικό του κλιμακοστασίου και έκλεισε πίσω του τη μεταλλική πόρτα, την πέταξε στο κεφαλόσκαλο, όπου φέρεται ότι της έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο. Παρά την ενδελεχή έρευνα που έχουν κάνει οι ειδικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στον τόπο του εγκλήματος, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν αποτυπώματα του δολοφόνου.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης είχε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα και είχε φροντίσει να φορέσει χειρουργικά γάντια!

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε παρακολουθήσει επί μέρες την Ελευθερία Αγραφιώτου και να διαπίστωσε ότι σποραδικά πήγαινε στο συγκεκριμένο super market, όπου έκανε τα ψώνια της, συνδυάζοντάς τα με την αγορά καλλυντικών από ένα παρακείμενο κατάστημα.

Οπως όλα δείχνουν, τη μοιραία μέρα ο δολοφόνος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να κακοποιήσει βάναυσα την 69χρονη, βγάζοντας τα ζωώδη ένστικτά του με τα φρικτά μαρτύρια στα οποία την υπέβαλε.

Πηγή ➤ espressonews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου