Ταυτοποιήθηκε το θύμα των Εξαρχείων που γάζωσαν με "τοκάρεφ", κάνουν έρευνα στο σπίτι του.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο σπίτι του δολοφονημένου 35χρονου των Εξαρχείων βρίσκεται αυτή την ώρα η αστυνομία καθώς οι αρχές κατάφεραν με το κλειδί που είχε πάνω του να εντοπίσουν το διαμέρισμα.

Οι δράστες της δολοφονίας στα Εξάρχεια χρησιμοποίησαν "Τοκάρεφ"

Κλιμάκιο της ασφάλειας είναι εκεί και κάνει έρευνα ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Είχε σημανθεί στο παρελθόν για όπλα, ναρκωτικά, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών ενώ τον έχουν εντοπίσει στους καταλόγους της αστυνομίας με παραφρασμένο το όνομά του τρεις φορές.

Με αυτόματο "Τοκάρεφ" η δολοφονία του νεαρού στα Εξάρχεια

Μετά από ανάλυση που έκαναν στους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του νεαρού στα Εξάρχεια κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν όπλο "Τοκάρεφ" και δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ σε κοντινή απόστα
Όλες οι βολές που δέχθηκε το θύμα είναι στο λαιμό και μια στη μασχάλη, ένδειξη λένε οι αρχές, οτι στόχος τους από την αρχή ήταν να δολοφονήσουν το νεαρό.

Στα χέρια των αρχών είναι τα δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω στο θύμα, όμως είναι στα αραβικά τόσο οι επαφές όσο και όλες οι πληροφορίες με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να θέλουν χρόνο για να εντοπίσουν στα δυο κινητά τηλέφωνα στοιχεία που θα βοηθήσουν την έρευνα.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου