Τραγωδία στην Βάρκιζα - βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ενα καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στη Βάρκιζα, ενώ κοντά σε αυτό βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα, αγνώστου προς το παρόν ταυτότητας.

Όταν έφτασαν στο σημείο τα πρώτα κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν φωτιά σε έκταση με ξερόχορτα, ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο και δίπλα από το αυτοκίνητο, στο ένα μέτρο έξω από τη θέση του οδηγού, έναν άνθρωπο απανθρακωμένο.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής για να διαπιστώσουν τι οδήγησε στην τραγωδία, εάν πρόκειται δηλαδή για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου που έφερε υγραέριο και έτσι η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία ή για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή ➤ethnos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου