Απαράδεκτη και επικίνδυνη η κατάργηση των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης στο Κιλκίς.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι αδιανόητο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προωθεί την υλοποίηση της κατάργησης των τμημάτων συνοριακής φύλαξης στο Κιλκίς . Οι σχεδιασμοί του Υπουργείου δεν μπορούν να παραβλέψουν την αναγκαιότητα να υπάρχει ενισχυμένη αστυνόμευση στο Κιλκίς λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

Τις συνέπειες από το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα τις βιώνει στον απόλυτο βαθμό ο ν. Κιλκίς και είναι βέβαιο ότι η κατάργηση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης θα προκαλέσουν ζητήματα στην ασφάλεια των πολιτών. Η λύση του μεταναστευτικού ζητήματος δυστυχώς δεν διαφαίνεται για το άμεσο μέλλον και είναι βέβαιο ότι ο ν. Κιλκίς λόγω της γεωγραφικής του θέσης θα είναι στο επίκεντρο του ζητήματος αυτού.

Είναι άμεση ανάγκη το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να αναθεωρήσει τη θέση του λόγω των εξαιρετικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, καθώς αν επιμείνει στην επιλογή αυτή θα καταδείξει μια πλήρη αδιαφορία για τους κατοίκους της παραμεθορίου περιοχής μας. Είναι επιτακτική αναγκαιότητα να αστυνομευθεί επαρκώς η περιοχή και να φυλαχθούν τα σύνορα της χώρας.

Ελπίζω η λογική και η ευθύνη να επικρατήσουν όποιας άλλης σκέψης ή σκοπιμότητας.

Πηγή ➤ georgantas


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου