Κωνσταντινούπολη- Αστυνομικός ρίχνει κάτω τον καμικάζι και εκείνος πυροδοτεί τα εκρηκτικά.(Βίντεο)



ΛΥΣΤΕ blog ➤Η συγκλονιστική στιγμή που ένας αστυνομικός προσπαθεί να ακινητοποιήσει ένας εκ των τριών καμικάζι που σκόρπισαν τον θάνατο στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης
κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.
Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να κρατά όπλο και να τρέχει στον χώρο του αεροδρομίου. Ένας αστυνομικός του βάζει τρικλοποδιά, ο δράστης πέφτει στο έδαφος και το καλάσνικοφ φεύγει από τα χέρια του.
Ο αστυνομικός διαπιστώνει ότι ο καμικάζι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και απομακρύνεται από το σημείο, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος έχει αδειάσει από κόσμο.
Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα, ο δράστης ενεργοποιεί τα εκρηκτικά.







Πηγή ➤ newsbeast

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου