Πορτογαλία: Σάλος με το βίντεο ζευγαριού που κάνει σeξ μπροστά σε παιδί!



ΛΥΣΤΕ blog ➤   «Οργισμένος και σε κατάσταση σοκ» δηλώνει ο πατέρας της ανήλικης που έγινε άθελά της αυτόπτης μάρτυρας της σεξουαλικής επαφής της μητέρας της με έναν άνδρα σε πάρκο της παραθαλάσσιας περιοχής της Πορτογαλίας, Παρέδες ντε Κούρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Correio da Manhã, ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του τόνισε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία της εξάχρονης κόρης του, καθώς και του εννιάχρονου και 14χρονου γιου του.

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές που προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα και το σύντροφό της, ενώ δεκάδες είναι τα επικριτικά σχόλια των χρηστών των τόπων κοινωνικής δικτύωσης που καταγγέλλουν τους «απαράδεκτους γονείς».



Πηγή ➤

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου