Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τον εγκέφαλο του «Ρουβίκωνα» έχει ξανασυληφθεί 18 φορές.(Vid).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία.

Οι αναρχικοί πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β', μόλις λίγα μέτρα απότο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έσπασαν και παράθυρα

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας Κ.Σπυρόπουλος σε βάρος του νεαρού που θεωρείται από τις αρχές ως ένα από τα ηγετικά μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» και σύμφωνα με την Αστυνομία συμμετείχε στην «παρέμβαση» της ομάδας στην τουρκική πρεσβεία, όπου έριξαν μπογιές.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης φθοράς και της άρνησης δακτυλοσκόπησης και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές υπάρχει βίντεο όπου φαίνεται ο κατηγορούμενος να συμμετέχει στα όσα συνέβησαν έξω από την πρεσβεία.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης περίπου δέκα άτομα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν φέιγ βολάν στην τουρκική πρεσβεία με την υπογραφή της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους λαούς της Τουρκίας. Επίσης, οι αναρχικοί πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β', μόλις λίγα μέτρα απότο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έσπασαν και παράθυρα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του «Ρουβίκωνα» βρέθηκαν μόλις δυο βήματα από το γραφείο του πρωθυπουργού και το Προεδρικό Μέγαρο, μετά την «ακτιβιστική» τους ενέργεια, τρέχοντας, διέφυγαν ανενόχλητοι προς το Παγκράτι. Κι αυτό σε μία περιοχή που θεωρείται από τις καλύτερα φρουρούμενες στην Αθήνα...

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου