elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε ως ένωση Ειδικών  Φρουρών Κρήτης τους αυτοαποκαλούμενους  «Μάχιμους και Αδιάφθορους Αστυνομικούς Κρήτης» να παραβρεθούν στην υπηρεσία πού ανήκουν τα φερόμενα για αυτούς «αδέσποτα» όπλα ώστε ιδίοις όμμασι να διαπιστώσουν ότι αυτά έχουν «αφεντικά».

Κύριοι της Μ.Α.Α.Κ είναι σοφότερο πριν αναρτήσετε ανοησίες σε ιστοσελίδες να έχετε διασταυρώσει τις πληροφορίες πού πιθανόν να σας έχουν έρθει.

Μας εγείρονται υποψίες πως αυτή η κακοήθεια  σκοπό έχει να πλήξει το κύρος μίας επιτυχημένης υπηρεσίας  και σχετίζεται με την προσπάθεια  κατάργηση της ΥΠ.ΑΣ.Ε. Κρήτης.

Πλανάστε εάν πιστεύεται πως απροκάλυπτα θα πετάτε λάσπη σε συναδέλφους και υπηρεσίες. Να γνωρίζετε, ως Ένωση, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να μάθουμε ποίοι είναι οι Μ.Α.Α.Κ  και με ποία ιδιότητα καταγγέλλουν  βασιζόμενοι σε ασύστολα ψεύδη.

Θα ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς  εάν αποδεχτείτε την πρόσκληση μας μιας και ως μάχιμοι και αδιάφθοροι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε και να φοβηθείτε.

Η μήπως έχετε???


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου