Θεσσαλονίκη: Έβαλαν γκαζάκια στην εταιρεία που γκρέμισε το πρώην ορφανοτροφείο στην Τούμπα.



ΛΥΣΤΕ blog ➤Εμπρηστική επίθεση σε βάρος κατασκευαστικής εταιρείας σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Στις 4:00 άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τα γραφεία της εταιρείας. Κατά την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη του χώρου. Πρόκειται για τα γραφεία της εταιρείας που ανέλαβε την κατεδάφιση του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» στην οδό Γ. Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Το πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» είναι ο ένας από τους τρεις χώρους τους οποίους είχαν καταλάβει αντιεξουσιαστές και εκκενώθηκαν από την Αστυνομία την περασμένη Τετάρτη.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου