Παπάς «ψώνιζε» αγόρια από κύκλωμα εκπόρνευσης ανηλίκων.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Χειροπέδες σε καθολικό παπά της νότιας Ιταλίας πέρασαν οι καραμπινιέροι, κατηγορώντας τον ότι μαζί με έναν Βούλγαρο και έναν συνταξιούχο είχαν στήσει κύκλωμα εκπόρνευσης ανήλικων αγοριών.

Οπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας που εξάρθρωσε τη συμμορία, ο Βούλγαρος ήταν ο αρχηγός, ενώ ο παπάς συμμετείχε «ψωνίζοντας» και ο ίδιος στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ τη φορά. Δεν δίσταζε, μάλιστα, να βαθμολογεί τις σεξουαλικές «επιδόσεις» των αγοριών.

Η δράση του 35χρονου Δον Φελίτσε Λα Ρόζα , ιερέα σε εκκλησία του Τζούνγκρι της επαρχίας Βίμπο Βαλέντια, αποκαλύφθηκε κατά τύχη. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των τριών συλληφθέντων στο πλαίσιο άλλης έρευνας για φόνο, που δεν έχει διαλευκανθεί. Με έκπληξη άκουσαν τον ιερέα να ζητεί να του φέρουν ανήλικα αγόρια. Σχολίαζε με χυδαίο τρόπο τις «επιδόσεις» των ανηλίκων στο κρεβάτι, περιγράφοντας λεπτομερώς τις σεξουαλικές πράξεις που έκανε μαζί τους, φτάνοντας στο σημείο να δίνει υψηλό ή χαμηλό βαθμό σε καθένα από αυτά.

Ροζ ραντεβού
Οπως αναφέρει η αστυνομία, ο Βούλγαρος ήταν ο «εγκέφαλος» της σπείρας, που προμήθευε τον παπά με ανήλικα αγόρια. Ο ιερέας τα συναντούσε σε απομακρυσμένες περιοχές, έτσι ώστε να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Συνήθως πλήρωνε 50 ευρώ, τα 30 από τα οποία πήγαιναν στο αγόρι και τα 20 στον Βούλγαρο.

Πηγή ➤dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου