Γροθιά στο στομάχι των ΑΘΕΩΝ - Η Ομοσπονδία Αστυνομικών θα πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς του Άγιου φωτός.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε μία σπουδαία κίνηση, απάντηση προς πολλές κατευθύνσεις, προχώρησε η Ομοσπονδία Αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, και ενώ συνεχώς γινόμαστε μάρτυρες δηλώσεων από στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προσβάλλουν την ιερότητα του Αγίου Φωτός, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει εκείνη το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.

«Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί», επισημαίνει η ανακοίνωση.
Και τα μέλη της Ομοσπονδίας καταλήγουν: «Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό».



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια :

  1. Δεν είναι λύση αυτή , πρέπει να επέμβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και να τους βουλώσει το στόμα μια για πάντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αστυνομία να αφήσει αφυλσκτους τους άθεους ψευτοκουραδόμαγκες συριζαιους βουλευτές σε κάποια διαμαρτυρία του λαού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς. Δεν είναι υποχρέωση της αστυνομίας αλλά της Ελληνικής κυβέρνησης και είτε το θέλουν είτε όχι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι υποχρεωμένοι να το μεταφέρουν όπως καθε χρόνο. Αν δεν μπορούν να το καταλάβουν τότε πρέπει εμείς να τους βοηθήσουμε να το καταλάβουν με τον δικό μας τρόπο τα σκατολαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή