Φωτό-ΣΟΚ μέσα από το κολαστήριο του "τυφλού βιαστή" της Δάφνης.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής δράσης του 52χρονου «τυφλού» το  protothema.gr μπήκε στο υπόγειο διαμέρισμα που έγινε τόπος βασανιστηρίων για μια 20χρονη φοιτήτρια.
 

Παρότι η σήμανση έχει ερευνήσει εξονυχιστικά το χώρο, αρκετά πράγματα δίνουν μια εικόνα για το τι συνέβαινε εκεί. Καλώδια που χάσκουν από τους τοίχους, άδεια μπουκάλια αλκοόλ, ένας ιμάντας που κρέμεται ακόμη από ένα ντουλάπι.
 

Η Σήμανση και τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον χώρο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση της κακοποίησης και ομηρείας της άτυχης κοπέλας.

Μια από τις εικόνες που προκαλούν ενδιαφέρον είναι αυτή του καλωδίου τύπου usb που χρησιμοποιεί κάποιος ώστε να συνδέσει ηλεκτρονικές συσκευές να περνάει μέσα από τον τοίχο και η μια του άκρη να βγαίνει στην τουαλέτα και η άλλη στην είσοδο του σαλονιού.


Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
 

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες υποβλήθηκε σε πλήρη οφθαλμογική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι η οπτική οξύτητα του είναι μικρότερη από 1/20 σε αμφότερους τους οφθαλμούς μη διορθούμενη περαιτέρω.





Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου