Δουλέμπορος που κουβαλούσε λαθρομετανάστες μετά απο καταδίωξη,έπεσε σε ποτάμι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο δουλέμπορος για να διαφύγει Αστυνομική καταδίωξη ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στην κοίτη του χειμάρρου.

Το δουλεμπορικό όχημα μετέφερε 18 λλαθρομετανάστες- μεταξύ των οποίων και 5ανήλικα-. Σε μπλόκο της Αστυνομίας και της Διωξης Λαθρομεταναστών (19/03) ο διακινητής προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στην Ιρλανδική διάβαση στο χείμαρρο της Ιτέας.

Με συντονισμένες ενέργειες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Φερών, με συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Φερών και του Στρατού οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών.

Πηγή ➤ nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου