Αρχική Ελλάδα Δημόσιο _ ΟΤΑ _ Αυτή είναι η εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων (ΦΕΚ) Δημόσιο _ ΟΤΑ _ Αυτή είναι η εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων (ΦΕΚ)



ΛΥΣΤΕ blog ➤
Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε απόψε η ΚΥΑ των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών «περί του καθορισμού της εκλογικής αποζημίωσης των ειδικών εκλογικών συνεργείων που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019, των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και των επαναληπτικών τους της 2ας Ιουνίου 2019»,
Σύμφωνα με την ΚΥΑ η οποία προβλέπει δαπάνη 19.243.950,00€
Για συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή ➤ uniformnews.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου