20χρονος εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας που μελετούσε σε βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  20χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα ασέλγειας από 20χρονο φοιτητή την ώρα που μελετούσε.

Η νεαρή φοιτήτρια διάβαζε, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε κάτι να την ακουμπά στην πλάτη. Άπλωσε το χέρι της και διαπίστωσε ότι η μπλούζα της είχε λερωθεί από σπέρμα. Όταν γύρισε το κεφάλι της είδε έναν νεαρό να την κοιτά και στη συνέχεια να τρέπεται σε φυγή. Εκείνη έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια.

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό. Με την βοήθεια ενός φύλακα ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε κοντά στην Θεολογική Σχολή. Αποδείχτηκε ότι είναι φοιτητής του ΑΠΘ. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη.

Σύμφωνα με το πληροφορίες,o 20χρονος φοιτητής παραδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε γιατί εκείνη τη στιγμή ήθελε να εκτονωθεί.

Σε βαρός του θα σχηματιστέι δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Πηγή ➤ thestival.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :