Ανοιξε η γή απο τα 7,7 Ρίχτερ στην Καραϊβική - Προειδοποίηση για τσουνάμι.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κούβας και Τζαμάικας.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Καραϊβική, σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κούβας και Τζαμάικας.   Ειδικότερα, η σεισμική δόνηση που σύμφωνα με το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) ήταν  μεγέθους 7,7 βαθμών σημειώθηκε 117 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της παραθαλάσσιας πόλης Λούσεα στην Τζαμάικα.

H αρχική εκτίμηση του USGS ήταν 7,3 βαθμοί.   Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων.   Προειδοποίηση για τσουνάμι εξέδωσε για την Τζαμάικα, την Κούβα και τις νήσους Κέιμαν, το αμερικανικό κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι.


Πηγή ➤ lifo.gr- ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters / AFP

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου