Μόρια - Χασάπικο με φρέσκο κρέας λειτουργεί μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό από κλεμμένα ζώα.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μετά το μίνι μάρκετ και το υπαίθριο μανάβικο, διαπιστώθηκε πλέον και η λειτουργία ενός χασάπικου στο ΚΥΤ της Μόριας στην πόλη που έχει στηθεί και αρχίσει να εξαπλώνεται.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος από τη Λέσβο, Μάκης Παυλέλλης σχολιάζοντας ξεκάθαρα και την πηγή του κρέατος.

Συγκεκριμένα γράφει:

“Τα ζώα που κλέβουν οι κατατρεγμένοι
από τις αγροτικές περιφέρειες Μόριας και Αφάλωνα, σφάζονται και πωλούνται σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία, μέσα και έξω από το ΚΥΤ, κάτω από τη μύτη των αρχών που υποτίθεται δε γνωρίζουν τίποτα.”

Δείτε τις φωτογραφίες του κ. Παυλέλλη:






Η ανάρτηση του κ. Παυλέλλη:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2856907254374265&id=100001650551267
 Πηγή ➤ omorfhzwh

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου