Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ ο διαβόητος Αλβανός κακοποιός της συμπλοκής του Βύρωνα - Mέλος της σπείρας με τον 1 τόνο κοκαΐνη.

https://elas-lyste.blogspot.com/2020/01/m-1.html

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με τα ΕΚΑΜ, καθώς εντόπισαν και κατέσχεσαν τεράστια ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερη του ενός τόνου σε Αγρίνιο και Αστακό. Συνολικά συνελήφθησαν 10 άτομα.


Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Αλβανός κακοποιός Σαντέρ Πεμάι,(φωτό δεξιά) στενός συνεργάτης του συμπατριώτη του και διαβόητου κακοποιού Μάριον Κόλα.

Πρόκειται για ένα από τα ελεύθερα αρχηγικά μέλη, σπείρας Αλβανών καοποιών. Ήταν ο συνεργός του Μάριον Κόλα στην αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στον Βύρωνα στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Ήταν εκείνος, που μέσα από έναν φούρνο πέταγε χειροβομβίδες στους αστυνομικούς, δύο από τους οποίους είχαν τραυματιστεί. Από πυρά των αστυνομικών είχε σκοτωθεί από λάθος ένας 25χρονος αλλοδαπός βιοπαλαιστής. Ο Πεμάϊ έχοντας εκτίσει συνολικά 16 χρόνια, πριν από ένα χρόνο αποφυλακίστηκε και φαίνεται να πέρασε στη διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριον Κόλα είχε πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών στα Ιωάννινα, μετά την απόδραση του μαζί με 11 ακόμη κρατούμενους από τις φυλακές των Τρικάλων. Κάποιοι από τους δραπέτες, κατά τη διάρκεια συμπλοκών με αστυνομικούς είχαν σκοτώσει την 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, στα Ίσθμια Κορινθίας και τον 37χρονος αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο Βοιωτίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικοί συναντούν περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών από τον Άγιο Βικέντιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τους δέκα συλληφθέντες οι Αρχές αναζητούν έναν Έλληνα, 42 ετών, που διαμένει στον Νέο Κόσμο. Έχουν γίνει έρευνες στην περιοχή του Νέου Κόσμου αλλά και σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Συνολικά οι αρχές κατέσχεσαν 1.300 κοκαΐνης.

Πηγή ➤ lawandorder.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου