Εκτάκτως σε Λέσβο και Χίο μεταβαίνει κλιμάκιο της ΠΟΑΣΥ.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εκτάκτως σε Λέσβο και Χίο μεταβαίνει κλιμάκιο της ΠΟΑΣΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γρηγόρη Γερακαράκο, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των αστυνομικών και να απευθύνει έκκληση για αποκλιμάκωση της έντασης.

Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, μεταβαίνει εκτάκτως στη Λέσβο και στη Χίο, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων μας που δέχονται απρόκλητες επιθέσεις.

Οι Αστυνομικοί δεν είναι μόνοι!

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των κοινωνικών φορέων, κάνοντας έκκληση για άμεση αποκλιμάκωση της έντασης και την αποτροπή τραγικών καταστάσεων.

Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά:

Οι Αστυνομικοί δεν είναι το πρόβλημα!

 Το Προεδρείο της Ενωσης Αθηνών συνοδευομενο απο τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, μετεβη πριν λίγο στο Αρχηγειο και διαμαρτυρήθηκε έντονα για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ωρες εναντιον των συναδέλφων μας από τους κατοικους των νησιών. Απαιτουμε αμεσα να αποσυρθούν οι δυνάμεις. Αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ και της Ενωσης Αθηνων θα μεταβεί τα χαράματα στην Χίο και στη Λέσβο προκειμένου να απαιτήσουν την επιστροφη των συναδελφων πισω.. Δεν θα φυγουμε μεχρι τουτο να γινει πράξη...


                                            Για την Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ

                                                    Ο πρόεδρος, Γρηγόριος Γερακαράκος
                                                Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Παπατσίμπας


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου