Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ - Νεκρός ο "ΖΗΤΑΣ" Λάμπρος Δημητρουλάτος.(Φωτό).


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην θλίψη έχει βυθιστεί η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του εν ενεργεία Αστυνομικού Λάμπρου Δημητρουλάτου, που «έφυγε» αιφνίδια το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαρτίου, σε ηλικία μόλις 48 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους συναδέλφους του. Υπηρέτησε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας για πάνω από 20 χρόνια, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Τροχαία Βέροιας ως «Ζητάς».


Ο άτυχος Αστυνομικός, με καταγωγή από την Καρδίτσα, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ στο παρελθόν είχε βραβευτεί με εύφημο μνεία από τον δήμο Βέροιας.

Απο το blog και την σελίδα elas-lyste τα θερμά Συλλυπητήρια στους οικοίους του.

Πηγή ➤ veriotis

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου