Νίκος Κορομηλάς - Εκδώστε διαταγή για όσους εθελοντές επιθυμούν να ενισχύσουν τις δυνάμεις μας στα σύνορα.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Καλό μήνα σε όλους.

Είναι βέβαιο ότι ζούμε ιστορικές στιγμές.

Τις τελευταίες μέρες, τα γεγονότα τα οποία εκτυλίσσονται στον Έβρο σε συνδυασμό με τη στάση που τηρεί η γειτονική Χώρα δεν μας επιτρέπουν πλέον να χαρακτηρίζουμε το πρόβλημα απλά ως μεταναστευτικό.

Προς όφελος του εθνικού συμφέροντος είναι πολύ σημαντικό η έκβαση του αποτελέσματος, να είναι θετική.

Σε προσωπικές συζητήσεις που έχω, πολλοί συνάδελφοι που υπηρετούν στη Νοτιοανατολική Αττική είναι πρόθυμοι να συνδράμουν προς αυτό το σκοπό.
Παρακαλώ πολύ όπως εξεταστεί το ενδεχόμενο από την Ηγεσία του Σώματος να εκδοθεί διαταγή για όσους εθελοντές επιθυμούν να ενισχύσουν τις δυνάμεις που επιχειρούν στον Έβρο.
Να βοηθήσουμε κι εμείς που υπηρετούμε στην Πρωτεύουσα με κάθε τρόπο το έργο των συναδέλφων μας που φυλάνε Θερμοπύλες απέναντι σε ασύμμετρες απειλές.
Ο οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ενιαίος, όλοι μπορούμε και οφείλουμε να σηκώσουμε το βάρος που μας αναλογεί αλλά και που απαιτούν οι περιστάσεις.
Στον αγώνα για την πατρίδα δεν περισσεύει κανείς.

Ταμίας Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου