Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ – Το έκανε με σκύλο και….

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ύποπτη για διακίνηση ναρκωτικών θεωρήθηκε μία 25χρονη κοπέλα από την Αυστραλία αλλά σύντομα διαπιστώθηκε πως υπήρχε άλλος λόγος για να συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, η Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ από την Αυστραλία, όχι μόνο έκανε seξ με σκύλο, αλλά κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο τις αποτρόπαιες πράξεις της.

Η αποκάλυψη της κτηνοβασίας αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που αφορούσε πιθανές επαφές που είχε η 25χρονη με εμπόρους ναρκωτικών. Στο πλαίσιο έρευνας, η Αστυνομία χρειάστηκε να ψάξει το κινητό της κοπέλας. Τότε, βρήκαν τρία βίντεο στα οποία η Ντρίσκολ είχε εpwτική επαφή με έναν σκύλο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους την πράξη της.

Τελικά, η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ενώ την Πέμπτη παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Κουίνσλαντ όπου τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αστράφτουν.

Πρόκειται για ένα πιτ μπουλ το οποίο η 25χρονη φιλοξενούσε στο σπίτι της. Ωστόσο, βάσει νόμου οι Αρχές δε μπορούν να κάνουν κάτι καθώς πρέπει να αποδειχθεί πως υπήρξε βάναυση μεταχείριση…

Πηγή ➤ diadosias



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου