Μόρια ώρα μηδέν - Μεγάλη πυρκαγιά στο ΚΥΤ - Νεκρός ένας ανήλικος

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (16.3) και κατακαίει τμήμα του καταυλισμού μέσα στο κέντρο υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Την φωτιά προκάλεσε άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ το ΚΥΤ εκκενώνεται μετά από σχετικό συναγερμό που σήμανε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχει ένα παιδί έξι ετών που φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του από την πυρκαγιά.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φωτιά που ξέσπασε την ώρα ενδεχομένως την ώρα που κάποιοι μαγείρευαν μέσα σε οικίσκο, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να πάρει διαστάσεις.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δυσχεραίνει ο συνωστισμός στην περιοχή. «Δε χωράνε να περάσουν τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα» έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΚΥΤ πριν λίγη ώρα.

Τελικά ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να περιορίσουν την πυρκαγιά, δυστυχώς όμως για το παιδάκι ήταν ήδη αργά.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κρίνεται ιδιαίτερα δυσχερές λόγω του συνωστισμού των σκηνών και των άλλων κατασκευών.

Αυτή την ώρα, αστυνομία και πυροσβεστική παραμένουν στο ΚΥΤ της Μόριας ενώ το ανακριτικό τμήμα ερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή ➤ fumara

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου