Ενας Μάχιμος Αστυνομικός γράφει - Η στολή και η ταυτότητα δεν σε κάνει υπερήρωα.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το κείμενο δεν αποσκοπεί στο ποιος κλάδος δουλεύει ή κινδυνεύει περισσότερο από τον άλλον, εξ άλλου όλοι μαζί είμαστε.

Δεν δέχομαι όμως να περνά σε δεύτερη μοίρα το επίτευγμα των συναδέλφων Αστυνομικών στον Έβρο που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται σθεναρά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ούτε οι συνάδελφοι που είναι στα νησιά και ασχολούνται με το μεταναστευτικό κάτω από συνθήκες που μόνο όσοι πήγαν ξέρουν.

Δεν δέχομαι επίσης να περνά σε δεύτερη μοίρα και ο καθημερινός αγώνας των συναδέλφων με πενιχρά μέσα προστασίας κι εκείνα πολλές φορές πληρωμένα από τους ίδιους, να είναι σε υπηρεσία σε περιπολικά, σε διαρκή επαφή με τον κόσμο, σε κλήσεις του κέντρου, σε μεταγωγές κρατουμενων, σε υπηρεσία σε κρατητήρια, σε τμήματα τάξεις και ασφάλειας σε, σε ,σε,.....με μόνη προστασία τους το φιλότιμο και χωρίς ποτέ να ζητήσουν ούτε καν την αναγνώριση.

Εμείς όμως έχουμε ο ένας τον άλλον και ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε. Δυστυχώς οι δύσκολες μέρες δεν πέρασαν και ξέρουμε ότι ίσως να έρθουν και δυσκολότερες, καλό κουράγιο σε όλους μας.

Πηγή ➤ elas-lyste

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου