Θεσσαλονίκη - "Καβγάδες" απείθαρχων πολιτών με Αστυνομία – Αρνούνται να πάνε σπίτι.

elas-lyste


ΛΥΣΤΕ blog ➤Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής
Ακόμη και στις συστάσεις της Αστυνομίας φαίνεται πως αντιδρούν πολίτες προκειμένου να συνεχίσουν τη βόλτα τους στη Θεσσαλονίκη.

Στη Νέα Παραλία χρειάστηκε νωρίτερα η παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας για να απομακρυνθεί ο κόσμος που θεώρησε λογικό να κάνει βόλτα αγνοώντας τις συστάσεις για την πρόληψη απέναντι στον κορωνοϊό.

Αντίστοιχη εικόνα και στην Περαία, με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, να αναφέρει σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό πως με ανευθυνότητα πολίτες φτάνουν στο σημείο να συμπλέκονται με την αστυνομία που προσπάθησε να τους απομακρύνει από τον πεζόδρομο όπου έκαναν τη βόλτα τους και να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Αναλυτικά ο κ. Τσαμασλής γράφει:

«Ανευθυνότητα, Προσπαθεί η αστυνομία να απομακρύνει τους πολίτες που βγήκανε περίπατο στον πεζόδρομο Περαίας Νέων επιβατών αλλά οι πολίτες δείχνοντας ανευθυνότητα συμπλέκονται ακόμα και με την αστυνομία, σας παρακαλώ Εφαρμόστε με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι για το καλό μας».

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Θερμαϊκού:΄

 Ανευθυνότητα, Προσπαθεί η αστυνομία να απομακρύνει τους πολίτες που βγήκανε περίπατο στον πεζόδρομο Περαίας Νε επιβατών αλλά οι πολίτες δείχνοντας ανευθυνότητα συμπλέκονται ακόμα και με την αστυνομία, σας παρακαλώ Εφαρμόστε με απόλυτη ευλάβεια τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι για το καλό μας. Μένουμε στο σπίτι, Οι στιγμές είναι κρίσιμες



Πηγή ➤typosthes

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου