Ακούστε το ηχητικό μήνυμα για την απαγόρευση των συναθροίσεων το οποίο θα ακούγεται απο τα περιπολικά.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θα ακούγεται από τα περιπολικά που θα «σαρώνουν» τις γειτονιές

«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο».

Αυτό είναι το μήνυμα που σύντομα (ίσως και από αύριο) θα ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας και θα καλεί όσους παραβιάζουν την απαγόρευση για συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων να συμμορφώνονται άμεσα και να απομακρύνονται από τον χώρο προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού.

Το μήνυμα είναι ηχογραφημένο στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά αλλά και τα αραβικά προκειμένου να γίνεται κατανοητό και από αραβόφωνους μετανάστες που ζουν στη χώρα.

Το μέτρο θα υλοποιηθεί στην Αττική και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.


Πηγή ➤newsbeast

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου