Ανησυχία για νυχτερινές πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών πριν λίγο στον Βόρειο Έβρο.

ELAS-LYSTE

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ανησυχία προκλήθηκε στους κατοίκους του Βορείου Έβρου, στην Ορεστιάδα και τα χωριά της περιοχής, όταν οι κάτοικοι είδαν μέσα στη νύχτα να πετούν πολεμικά αεροσκάφη, δίνοντας την εντύπωση ότι γίνεται καταδίωξη.

Τα αεροσκάφη, κατ’ άλλους τέσσερα ή σύμφωνα με άλλους δύο, πέταξαν από την περιοχή του Τριγώνου ως την Ορεστιάδα και σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποια στιγμή κατευθύνθηκαν κάποια προς την Τουρκία.

 Από δυο τουρκικά F-16 τα οποία παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο στην περιοχή του βορείου Έβρου, προήλθαν οι προκλήσεις που έγιναν αντιληπτές πριν από λίγη ώρα από κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ για το συμβάν, τα δυο τουρκικά μαχητικά πέταξαν 5 φορές πάνω από τον βόρειο Έβρο, έστω και σε μεγάλο ύψος. Όπως αναφέρεται:

Το Σάββατο 28 Μαρτίου ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις πάνω από την περιοχή  του βορείου Έβρου ως εξής:

από 19:21 ΕΩΣ 19:22 ΣΤΑ 28.000 ΠΟΔΙΑ,
ΑΠΟ 19:25 ΕΩΣ 19:26 ΣΤΑ 30.000 ΠΟΔΙΑ,
ΑΠΟ 19:38 ΕΩΣ 19:40 ΣΤΑ 32.000 ΠΟΔΙΑ,
ΑΠΟ 19:43 ΕΩΣ 19:45 ΣΤΑ 33.000 ΠΟΔΙΑ
ΑΠΟ 19:46 ΕΩΣ 19:48 ΣΤΑ 31.000 ΠΟΔΙΑ.


Πηγή ➤ Evros-news

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου