Γεννήθηκαν με την κατάρα να μισούν αυτόν τον ευλογημένο τόπο που λέγεται Ελλάδα.

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog .Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ασύμμετρη απειλή. Ορδές αλλοδαπών ωθούνται από τις δυνάμεις του δικτάτορα Ερντογάν να παραβιάσουν τα χερσαία σύνορά μας στον Έβρο. Μην σε τρομάζει αυτός ο εχθρός. Στέκεται απέναντί σου. Είναι ορατός. Ξέρεις τις προθέσεις του και είσαι έτοιμος όταν χρειαστεί να τον αντιμετωπίσεις.

Θέλω να σου μιλήσω για τον αόρατο εχθρό. Εκείνον που βρίσκεται πίσω σου, τώρα που εσύ έχεις το βλέμμα στραμμένο στο συρματόπλεγμα. Τον Εφιάλτη που είναι πάντα πρόθυμος να προδώσει την ίδια του την πατρίδα. Και έχουν πληθύνει επικίνδυνα στις μέρες μας οι Εφιάλτες. Βγαίνουν από τις τρύπες τους στον χαμό. Ηδονίζονται όταν ο εχθρός κοντοζυγώνει.

Γράφω για να αφυπνίσω τη συνείδησή σου πριν προλάβουν να σε αποπροσανατολίσουν οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης. Πριν προλάβουν να σε γεμίσουν ενοχές οι ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας. Αυτοί έχουν τη δική τους ατζέντα να προωθήσουν. Βγήκαν σεργιάνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να μετρούν φασίστες, ποστάροντας φωτογραφίες με μωρομάνες. Τώρα θα σου πούνε για τα τεθωρακισμένα της Κυβέρνησης, για τους ακροδεξιούς φράχτες, για τα ξενοφοβικά ρεπορτάζ, για τα δικαιώματα των προσφύγων. Θα προσπαθήσουν να δηλητηριάσουν τη σκέψη σου. Θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια. Είναι ελάχιστοι κι όμως ξέρουν να τραβούν την προσοχή. Μάθε να τους αναγνωρίζεις από την ασχήμια της ψυχής τους.

Γεννήθηκες σε έναν ευλογημένο τόπο. Γεννήθηκαν με την κατάρα να μισούν αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Όνειρό τους είναι να τον δουν να ρημάζει. Παλεύουν με λύσσα για να τα καταφέρουν.

Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία πως αυτό που νιώθεις είναι το σωστό. Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η οργή και η αγανάκτησή σου για το σχέδιο εισβολής του παράφρονα σουλτάνου. Μάθε ότι ανήκεις στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αγαπούν τη χώρα τους και αισθάνονται περήφανοι γι’ αυτήν. Αγνόησε τις σειρήνες που θέλουν να βρωμίσουν το μυαλό σου με τη σαπίλα του δικού τους μυαλού. Δεν είσαι όμοιός τους. Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου, γιατί αυτός είναι ο καλύτερος οιωνός.

Του Κώστα Γεωργίου

Πηγή ➤ THESTIVAL

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου