Αλγερινός προκαλεί στην κάμερα: "Οι γ@μ@μέν@ι Έλληνες δεν μας ανοίγουν τα σύνορα" (Vid)

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι ορδές μεταναστών που βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο ολοένα και αυξάνονται.

Ο Ερντογάν δεν έχει σταματήσει να στέλνει Σύριους και όχι μόνο πρόσφυγες, με αποτέλεσμα κάθε μέρα προκαλούνται επεισόδια.

Με το «έτσι θέλω» απαιτούν να ανοίξουν τα σύνορα να περάσουν, χωρίς να έχουν ούτε ένα επίσημο χαρτί, θεωρώντας (ή μάλλον ξεγελασμένοι από τους Τούρκους) πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να του δεχτεί.

Στο παρακάτω video, το οποίο τράβηξε Αλγερινός, βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις την χώρα μας, θα δείτε ποιοι είναι αυτοί που έχει στείλει ο Ερντογάν στα σύνορα.


Δείτε το Video Εδώ.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου