Όλα τα βλέμματα στραμμένα σήμερα σε Καστανιές, Έβρο, όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας (Vid).

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα, ημέρα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25η Μαρτίου και της Επανάστασης των Ελλήνων το 1821, που αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό, στις Καστανιές και ολόκληρο τον Έβρο, εδώ που χτυπάει η καρδιά όλης της Ελλάδας.
Σε λίγη ώρα, στις 11:30 στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, θα πραγματοποιηθεί απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία μας, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, λίγα μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τα σημεία που διεξάγονται συχνά “μάχες” των ελληνικών δυνάμεων, αστυνομικών, στρατιωτικών, πυροσβεστών, οι οποίοι κρατούν απαραβίαστα τα σύνορα μας.




ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

199 Χρόνια από την έναρξη της επαναστάσεως

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πηγή ➤evros-news

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου