Τα Σώματα Ασφαλείας το αξίζουν το επίδομα δεν το επαιτούν.(Κείμενο Αστυνομικού).

elas-lyste


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι και συνδικαλιστές, διαβάζω τις τελευταίες μέρες οτι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να επαιτούν αλλά να συνεχίσουν να φυλάνε θερμοπύλες.

Καταρχην θα ηθελα να αναφέρω οτι οι αστυνομικοί αυτή την περίοδο εκτος απο την εγκληματικότητα οι οποιοι τα εχουν καταφέρει θαυμάσια ασχολούνται πλεον με τρια σημαντικα πραγματα:1)φύλαξη μεταναστών σε νησιά και επαρχία 2)φύλαξη συνόρων στον Έβρο και 3)διαρκΉς Έλενχος πολιτΏν για τον θανατηφόρο ιο.
Επιπλέον ακούω απο πολλούς συνδικαλιστές οτι πρεπει να κάνουμε υπομονη ο πρωθυπουργός δεν θα μας ξεχάσει.Κυριοι συνδικαλιστές καντε κατι γιατι στο τελος δεν θα παρουμε απολύτως τίποτα(οπως συνήθως).θα πουνε πολλοι οτι πλεον λεφτα δεν υπάρχουν.

Ακούγεται τους επόμενους μήνες μπορεί να κοψουν το 60% απο τους δημόσιους υπαλλήλους.Κύριοι το κράτος για τους αλλους κλάδους εχει μεριμνήσει να δώσει,για τα Σώματα Ασφαλείας ΤΙΠΟΤΑ.Το κράτος οταν θέλει βρίσκει.

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΟ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.


Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου