Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πολυτεχνειούπολη – Πανικός από τους πυροβολισμούς.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην Πολυτεχνειούπολη στου  Ζωγράφου και μάλιστα έπεσαν και πυροβολισμοί.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπηρεσία της ΕΛΑΣ άρχισε να καταδιώκει στην περιοχή στην Πολυτεχνειούπολης έναν ύποπτο και πάνω στην καταδίωξη ακούστηκαν πυροβολισμοί με τον δράστη να έχει συλληφθεί και να αναζητείται ο συνεργός του.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού καθώς στον περιβάλλοντα χώρο υπήρχαν και αρκετοί πολίτες που έκαναν τον περίπατο τους. Άγνωστο παραμένει ο λόγος που ξεκίνησε η καταδίωξη. Μάλιστα ο ύποπτος στην προσπάθειά του να ξεφύγει με το αυτοκίνητο του έπεσε πάνω στην πύλη με συνέπεια το όχημά του να ακινητοποιηθεί, αλλά ο ίδιος πρόλαβε να διαφύγει. Μετά από λίγη ώρα ο άνδρας που  είναι αλλοδαπός συνελήφθη και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος. Η όλη επιχείρηση έγινε από υπηρεσία της ασφάλειας Αττικής. 

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος έριξε τους πυροβολισμούς, δηλαδή αν υπήρξε ανταλλαγή, αν κάποιος έριξε στον αέρα ή αν πυροβόλησε ο ύποπτος.

Θεοδόσης Πάνου

Πηγή ➤ newsit

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου