Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ Πακιστανός για αποπλάνηση 11χρονης Ελληνοπούλας.

elas--lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την παρέσυρε στο σπίτι του -  Το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της.

Μία περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κάρπαθο έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, κι από ώρα σε ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου ο πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικου τέκνου, σύμφωνα με το skyrodos.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος Πακιστανός παρέσυρε στο σπίτι του μία 11χρονη, αλλά το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της που την είχε παρακολουθήσει και την είδε να μπαίνει μέσα.

Η αδερφή ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα τους κι εκείνη κατήγγειλε τον Πακιστανό στην αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sky Ρόδου η συνήγορος του κατηγορούμενου αλλοδαπού άνδρα Πόλυ Χατζηγιάννη πρόκειται για μία περίπλοκη ιστορία, με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις επί ένα 10ήμερο. «Έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή η σοβαρή υπόθεση, η οποία θα αποφανθεί για τα περαιτέρω. Από τις καταθέσεις και τα στοιχεία προκύπτει ότι δεν πρόκειται για μία μόνο συνάντηση, αλλά για επαναλαμβανόμενες επί δέκα ημέρες”, είπε η δικηγόρος του Πακιστανού.

Σημειώνεται ότι έχει κληθεί και μεταφραστής, προκειμένου να γίνει η όλη διαδικασία της προανάκρισης, δεδομένου ότι ο συλληφθείς δε μιλάει ελληνικά.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου