Η εταιρεία "Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε" εξοπλίζει με στολές την ΕΚΑΜ και τα ΜΑΤ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.(Φωτό)

elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ήδη παρελήφθησαν 225 στολές για την ΥΑΤ και θα ακολουθήσουν 125 για την ΥΜΕΤ καθώς και ειδικές στολές για την ΕΚΑΜ

Μία εξαιρετικά μεγάλη χορηγία που εξασφάλισε η Ένωση για τους συναδέλφους που επιχειρούν στον Έβρο. Και ακολουθεί και συνέχεια.



Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ, και του Διευθυντή Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου κ. Γεώργιου ΔΟΥΒΑΛΗ, αποδέχτηκε την δωρεά 350 στολών μάχης από την εταιρεία «Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», οι οποίες θα διατεθούν στους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Μετά από ενέργειες της Ένωσης, τα δωρούμενα είδη θα αποδοθούν στη ΔΑΕΘ για να χορηγηθούν το συντομότερο δυνατόν στους συναδέλφους.
Η εταιρεία «Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» προχώρησε την ανωτέρω δωρεά, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό αγώνα που δίνουν οι Αστυνομικοί στα σύνορα και συμβάλλοντας στον πληρέστερο εξοπλισμό τους.

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης αυτής της πρωτοβουλίας, η Ένωση απένειμε τιμητική πλακέτα κατά την παραλαβή των στολών, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της.




Ενέργειες σαν κι αυτή, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες συμπαραστέκονται ενεργά στο αστυνομικό έργο και η προσπάθεια των συναδέλφων μας αγκαλιάζεται και υποστηρίζεται από την κοινωνία.

Θεσσαλονίκη, 31 Μαρτίου 2020

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρο                                                  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
6936800701                                                                                6948753589


Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου