O bodybuilder Γιάννης Μάγκος - "Ηταν ένα ατυχές συμβάν με τους αστυνομικούς ζητώ συγγνώμη για την συμπεριφορά μου"(Vid).

elas--lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι εξηγήσεις του bodybuilder Γιάννη Μάγκου μετά την έκταση που έχει λάβει το επεισόδιο στους οποίους επιτέθηκε σε έλεγχο στην περιοχή της Ρόδου

«Ήταν ένα ατυχές συμβάν.Δεν αντιλήφθηκα το σκοπό του ελέγχου των Αστυνομικών και έγινε μία παρεξήγηση ..  ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου… ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους Αστυνομικούς… δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση, γιατί έχουν δοθεί οι κατάλληλες εξηγήσεις.. », υποστηρίζει ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος, για το επεισόδιο με τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ σε επιχείρηση που βρισκόταν σε λειτουργία κατά παράβαση των διατάξεων την τρίτη ημέρα εφαρμογής τους μέτρου στις 14 Μαρτίου .



Πηγή ➤nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου