ΛΑΡΙΣΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - Ενώ ήταν σε καραντίνα λόγω θετικών κρουσμάτων οι Ρομά έστησαν γλέντι.(Vid)

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε πρωινή εκπομπή ο πρόεδρος των Ρομά του συνοικισμού, απεύθυνε έκκληση στις Αρχές να εφαρμόσουν το νόμο με την στήριξή του στον καταυλισμό των απείθαρχων ομόφυλών του

Σε μία πόλη που τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, οι ανεξέλεγκτες συμπεριφορές Ρομά που επιμένουν να δηλώνουν απείθαρχοι ναι αρνούνται να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, αποτελούν υγειονομική βόμβα.

Οι κάτοικοι του συνοικισμού της Νέας Σμύρνης Λάρισας, από τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταγγείλει τηλεφωνικά στην Αστυνομία συμπεριφορές Ρομά, λαμβάνοντας η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».



Οι κάτοικοι του συνοικισμού της Νέας Σμύρνης Λάρισας, από τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταγγείλει τηλεφωνικά στην Αστυνομία συμπεριφορές Ρομά, λαμβάνοντας η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/04), ενώ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Λάρισας, είχε επιβληθεί καραντίνα με Κυβερνητική απόφαση, προκάλεσε την άμεση επέμβαση των Αστυνομικών. Κάτοικος της περιοχής, αποφάσισε να μεταδώσει «ζωντανά» στα social media-  βίντεο δημοσίευσε το onlarissa.gr – τα όσα συνέβαιναν στον καταυλισμό , με τους Ρομά να έχουν στήσει γλέντι, αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα της κατάστασης.

Για την κατάσταση ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, σε πρόσφατη δήλωσή του, είχε αναφερθεί στους Ρομά και στον «ιδιαίτερο τρόπο διαβίωσης» ενώ είχε παραδεχθεί ότι «οι γάμοι δεν έχουν σταματήσει… και οι γάμοι των Ρομά σημαίνουν τρεις μέρες με γλέντια και νταούλια».

Πηγή ➤nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου