Ράμα: Δεν δεχόμαστε Αλβανούς που ζουν σε άλλες χώρες - Επεισόδια στο Aλβανικό Φυλάκιο στην Κρυσταλλοπηγή.(Vid)

elas--lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εδώ και τρεις ημέρες, παραμένουν εγκλωβισμένοι στο συνοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής Αλβανοί πολίτες, μετανάστες στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα των κλειστών ελληνοαλβανικών συνόρων, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Η απόφασή τους να μην επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα, αναμένοντας την επίλυση του όλου θέματος, σήμερα τους έφερε αντιμέτωπους με την αλβανική αστυνομία.

Στο βίντεο παρακολουθείτε τους πολίτες να λογομαχούν με την αστυνομία και να προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα.




Οι πολίτες αντιδρώντας στη στάση της αστυνομίας απέναντί τους, εμπόδισαν την είσοδο φορτηγών που μετέφεραν διάφορα προϊόντα στην Αλβανία, πράγμα που τονίζουν πως θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρις να τους επιτραπεί η επιστροφή τους στα σπίτια.

Από την άλλη πλευρά, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, διεμήνυσε προς τους Αλβανούς πολίτες, να μην προσπαθήσουν να μπούνε στην Αλβανία, μιας και λαμβάνονται μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης της μόλυνσης.

Ενώ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας Ιλίρ Μέτα, απευθυνόμενος προς την αλβανική κυβέρνηση, επεσήμανε πως πρέπει να σεβαστεί τις συνταγματικές της υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες της, ειδικά σε μια τέτοια στιγμή.

Σε μήνυμά του ζωντανά, μέσω facebook, ο Έντι Ράμα, μιλώντας για την κατάσταση, όπως εξελίσσεται στη χώρα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση των πολιτών που έχουν εγκλωβιστεί στα σύνορα:

Πηγή ➤ Himara

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου