Οι Ζητάδες έσωσαν σκύλο που οι επενδυτές ήταν έτοιμοι να τον βάλουν στην κατσαρόλα.


elas.lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες το προόριζαν για να το φάνε.

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, μία κυρία που εργάζεται στο Κέντρο τηλεφώνησε στη φιλοζωική οργάνωση «Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία Ζώων-ΑΘΗΝΑ», για να ενημερώσει πως σε παράπηγμα μεταναστών, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οι αλλοδαποί μαζεύουν αδέσποτα προκειμένου να τα μαγειρέψουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΖΗΤΑ μαζί με έναν εθελοντή της φιλοζωικής οργάνωσης, έκαναν έφοδο στο κτήριο που υπέδειξε η καταγγέλουσα και έσωσαν τον σκύλο, ενώ ειπώθηκε πως η εικόνα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστική.

Το σκυλάκι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ψάχνει υιοθεσία για να μη βγει πάλι στους δρόμους.


Πηγή ➤ meaculpa

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου