Ανήλικος εξαφανίσθηκε μέσα από το αυτοκίνητο του πατέρα του - στο κόκκινο η ΕΛ.ΑΣ.

elas-lystε

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας, στις Σέρρες για την εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού.

Λίγο πριν τις 14.00, ο πατέρας του ανήλικου παιδιού ενημέρωσε τις Αρχές ότι ο γιος του είχε εξαφανιστεί από το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο τον περίμενε. Οι δυο τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχαν μεταβεί σε αγροτική περιοχή στο χωριό Ορέσκεια.

Ο πατέρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να διευθετήσει κάποιες εργασίες στην περιοχή και ο μικρός τον περίμενε μέσα σε αυτό. Όταν ο πατέρας επέστρεψε, δε βρήκε μέσα τον γιο του και πανικοβλήθηκε. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμού του μικρού αγοριού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο «μπόμπιρας» εντοπίστηκε στο χωριό Ορέσκεια και είναι καλά στην υγεία του. “Φως” στις συνθήκες της εξαφάνισης του μικρού αγοριού αναμένεται να ρίξει η έρευνα του Α.Τ. Βισαλτίας.

Πηγή ➤ thestival.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου