Λαβράκι έβγαλαν τα στελέχη της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών απο την Αιφνιδιαστική έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού.

elas-lyste

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και βενζίνη μέσα σε κελιά κρατουμένων στις πτέρυγες Β' και Ε' των φυλακών Κορυδαλλού, εντόπισαν μετά από αιφνιδιαστική έρευνα τα στελέχη της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών.

Παράλληλα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στα κελιά βρέθηκαν επίσης ψαλίδια, φορτιστές κινητών, λάμπες και χρήματα.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση εντάσσεται σε πλαίσιο δράσεων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για αντιμετώπιση παράνομων φαινομένων σε σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Πηγή ➤ newpost


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου