ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η σοβαρότερη μέχρι στιγμής ενέργεια, απόρροια των όσων τραγικών συμβαίνουν στην Κυπριακή οικονομία, ήταν η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στα Κάτω Πολεμίδια.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έδειξε το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας, δυο άτομα έσπασαν με λοστό την κεντρική είσοδο της τράπεζας κι΄αφου εισήλθαν σεν αυτή έριξαν βόμβα μολότωφ με σκοπό την δημιουργία πυρκαγιάς.
Από την έκρηξη υπήρξε αναστάτωση στην κεντρική οδό των Κάτω Πολεμιδιών, στην οδό Ευαγγελιστρίας, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς η βιτρίνα του υποκαταστήματος της τράπεζας. Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία.

 tragiko
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου