Ελληνοκύπριοι στρατιώτες κατέβασαν και έκαψαν γερμανικές σημαίες

Στη Λεμεσό, Ελληνοκύπριοι στρατιώτες φέρονται να κατέβασαν και να έκαψαν δυο γερμανικές σημαίες από κτήριο, στο οποίο...
έχουν εγκατασταθεί Γερμανοί στρατιώτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Κύπρου, Ελληνοκύπριοι εθνοφρουροί κατέβασαν και έκαψαν δύο γερμανικές σημαίες, οι οποίες ήταν αναρτημένες σε κτίριο εντός στρατιωτικής βάσης στη Λεμεσό, το οποίο στεγάζει Γερμανούς στρατιώτες. Πρόκειται για στρατιωτική βάση, η οποία απαριθμεί τέσσερα κτίρια, τα τρία εκ των οποίων είναι για τις ανάγκες της Εθνικής Φρουράς, και ένα κτίριο για εξυπηρέτηση Γερμανών στρατιωτών, που μετέχουν στη δύναμη του ΟΗΕ για Λίβανο. Έρευνα διεξάγεται από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.

 eglimatikotita
Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου