ΣΟΚ!!! Επιτέθηκαν με μπαλτά στον πατέρα της Νάντιας Μπουλέ - Δείτε το Βίντεο...




ΛΥΣΤΕ ➤Κάτοικος της περιοχής κινήθηκε απειλητικά προς τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουλέ, πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, απαιτώντας να συζητηθεί προσωπικό του θέμα άμεσα, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας.
Κάτοικος των Πιτσινέικων και του οικισμού Συκιάς απείλησε με μπαλτά το Δήμαρχο Ναυπακτίας θέλοντας να συζητηθεί το θέμα 34 της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τοποθέτηση εικονοστασίου με τον πολίτη να ζητά από το δήμαρχο Ναυπακτίας να γίνει ιδιωτικό κοιμητήριο πράγμα που δεν είχε σχέση με το θέμα της ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος δεν πρόλαβε να πει κάτι, ο πολίτης αντέδρασε ακραία έβγαλε μπαλτά από μια σακούλα και απείλησε το Δήμαρχο! Το συμβούλιο διεκόπη και άμεσα έφθασε η αστυνομία και αφόπλισε τον πολίτη!
Τον συνέλαβαν και τον οδήγησε στο Α.Τ. Ναυπάκτου.​

Πηγή ➤ nafpaktianews

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου