ΤΩΡΑ: Βρέθηκε νεκρή η άτυχη 32χρονη στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.



Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο στο ποτάμι του Λούρου η άτυχη 32χρονη η οποία είχε πέσει στο ποτάμι το απόγευμα της Τετάρτης…


Τα ίχνη της άτυχης 32χρονης, μητέρας δύο παιδιών είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τετάρτης όταν η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στην γέφυρα του ποταμού Λούρου στην Φιλιππιάδα.

Σήμερα το πρωί, κλιμάκια της 1ης και της 5ης ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί τις έρευνες.
Πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr βρέθηκε το άψυχο σώμα της 32χρονης στην κύτη του ποταμού από τους άντρες της ΕΜΑΚ…

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, η 32χρονη είχε αφήσει σημείωμα που από τα όσα περιγράφει άφηνε την εντύπωση ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Σε λίγο video από το σημείο όπου επιχείρησαν άντρες της ΕΜΑΚ σήμερα το πρωί…


Πηγή ➤  pamepreveza




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου